PAT_960x300_PerspektivKvinna

PERSPEKTIV – UTVECKLAT FÖR SVENSK OCH INTERNATIONELL FÖRETAGSKULTUR

Perspektiv är personlighetstestet som inte reducerar en människa till ett fåtal variabler. Det ger en nyanserad bild av kvaliteter och framgångsfaktorer som är avgörande i de flesta roller i ett företag. Perspektiv mäter med hög prediktiv validitet, d v s resultatet blir giltigt och gångbart i din organisation. Många hävdar att det är marknadens mest tillförlitliga test.

Men ett test gör bara halva jobbet. Unikt för PAT och Perspektiv är den utvärdering våra legitimerade psykologer gör. De har ett psykologiskt erfaret öga och lägger en mänsklig hand vid analys och utvärdering. Perspektiv ger därför en säkrare träffbild än andra tester på marknaden. Våra psykologer rekommenderar rakt och utan omskrivningar vilken kandidat som är bäst lämpad för den viktiga nyckelposten i ditt företag.

 


 

ETT PRECIST TESTVERKTYG GER PERSPEKTIV PÅ MÄNNISKAN

Perspektiv ger dig precisa svar så att du kan välja rätt kandidat. Det tar dig långt bort från antaganden och gissningar.

Stickor

Med skräddarsydda omdömen slipper du gissa

Perspektiv ger dig skräddarsydda unika omdömen som går på djupet och ger en hel bild av den sökande – styrkor, svagheter och nyanserna där emellan. Våra psykologer skriver själva rapporten.

CV

Utvärdera Perspektiv på egen hand – på licens

I många företag pågår en ständig jakt på rätt personer till rätt befattningar. För dig som vill jobba med och utvärdera testresultat på egen hand erbjuder vi därför utbildningar i Perspektiv. Du blir certifierad och kan tolka testresultat så snart ditt företag tecknar licensavtal. Våra psykologer finns alltid tillgängliga för stöd i det arbetet. En unik möjlighet i vår bransch.

 

GRANSKAT. UTVÄRDERAT. KVALITETSSÄKRAT

Ställ höga krav på verktygen när du köper ett personlighetstest. Perspektiv är genomlyst, beprövat och förfinat. Både i kommersiella företag och samhällsnyttiga organisationer. Testet utvärderas och utvecklas kontinuerligt tillsammans med experter i den akademiska forskarvärlden.

Hostack

Med ett precist test hittar du nålen lättare

Perspektiv är ett precist testverktyg: alltid uppdaterat, alltid modernt. Testet administreras och besvaras on-line, men utvärderas alltid personligen av en legitimerad psykolog hos PAT. Efter genomfört test får du en unik rapport med analys, omdömen och rekommendation. Grafiska illustrationer ger en bra överblick och underlättar när du tar del av resultaten.
Moral

Vi följer etiken

Alla testresultat behandlas strikt konfidentiellt. Hanteringen följer de etiska rekommendationer som tagits fram av Sveriges Psykologförbund och Stiftelsen för Tillämpad Psykologi, vars oberoende experter har granskat Perspektiv med gott resultat.

 

VAD ÄR DET VI TESTAR I PERSPEKTIV?

Det är många perspektiv på det mänskliga beteendet som testas. Receptet för framgång är att tolka resultatet efter behov och syfte, att ge unika utlåtanden och aldrig leverera förprogrammerade svar.

PAT_960x300_PortrattMirror

Det du behöver veta får du svar på

Perspektiv gör långtgående förutsägelser om beteenden som är relevanta för varje organisation. Ett test ger aldrig hundra procent täckande besked om en människas egenskaper, men mycket av det du vill och behöver veta, det får du svar på.
Bland annat testar Perspektiv arbetskapacitet, initiativförmåga, utåtriktad drivkraft, kapacitet att gå från ord till handling, emotionell stabilitet, relationella kvaliteter och empati.

VILL DU VETA MER OM PERSPEKTIV?

Kontakta Sofia Paumgardhen
Tel: 0705 – 93 78 80

NÅGRA RÖSTER FRÅN VÅRA KUNDER

Vi använder Perspektiv i huvudsak när vi ska anställa. Testet hjälper oss att förstå och förutsäga framtida beteenden. När vi analyserar en kandidat ur fler vinklar är Perspektiv ett värdefullt tillskott.
PAT Management presenterar resultatet på ett sätt som gör det enkelt för oss att informera såväl anställande chefer som kandidater. Att vi hanterar testet själva, genom licens, minimerar risken för förseningar och långa ledtider.
Claes Strömberg, Tidigare HR Direktör på Ifö Sanitär AB
Ledarskapsutveckling, team building, personlig utveckling och rekrytering är alla områden inom vilka jag har använt Perspektiv. Med nästan tio års erfarenhet, både som licensinnehavare och som uppdragsgivare till PAT Management, har det aldrig rått någon tvekan om vilka positiva bidrag det har gett. Snabb hjälp och serviceinriktad inställning hos alla som jobbar på PAT Management gör att jag kan varmt rekommendera alla kollegor att göra samma sak.
Åke Pettersson, Personalchef, Fiskebyboard

PAT_960x300_Perspektiv